UV REFLEX

Light Progress

UV REFLEX sari külmkambritele

UV REFLEX sari teostab järkjärgulist desinfitseerimist külmkambri õhus leiduvatest õhus levivatest bakteritest ja hallitusest, parandades toodete säilivustingimusi.
Eelkõige UV REFLEXi kasutamisega saavutatakse liha parem küpsemine, välimus ja kvaliteet. Töötlemine toimub pideva sunnitud õhuringluse ära kasutades (ventilatsioonisüsteemi ventilaatori poolt tekitatud voolu tõttu), mis liigub seadme kõrvalt ja puhastatakse mikroobidest enne külma sees olevate toodetega kokkupuutumist. ruumid.
Seade ei mõjuta toote normaalset vananemist, kuna väldib ainult soovimatute, st õhus leiduvate mikroorganismide kasvu.

UV REFLEX võib püsivalt põleda ilma probleemideta, nii et see tagab mikroobide koormuse taseme, mis on alati pideva kontrolli all ilma traditsioonilistele desinfitseerimissüsteemidele omaste tõusude ja mõõnadeta.
Tänu UV-C tehnoloogia kasutamisele on võimalik pikendada külmkambrites säilitatavate toiduainete säilivusaega, tekitamata resistentseid mikroorganisme ja kasutamata kemikaale, riskantne kasutada ja raskesti biolagunev. UV-C töötlemine on kuiv ja külm, ei muuda toidu organoleptilisi omadusi ja selle kvaliteeti, vaid pigem hoiab ära toote kadumise bakterite ja seente vohamisest ning suurendab toidu värskust, maitset ja välimust ilma dehüdratsioonita ja kaalukaotus.

Näidatakse, kuidas toiduainetööstuses võimaldab kõrgendatud hügieenitase järjekindlalt ja üldiselt toodete kvaliteeti tõsta.
UV REFLEX saavutab bakterite nagu Bacillus, Coli, Clostridium, Legionella, Vibrio, Salmonella, Pseudomonas, Staphylococcus jne elimineerimise (99%) vaid mõne minutiga tööga.

 

Laadin...
Kuvamisviis Ruudustik Nimekiri

2 toodet

Määra kahanevas suunas
lehe kohta